FINANCE

We ontwikkelen en koppelen accounting software, e-commerce, payment gateways, POS en ERP. We automatiseren debiteurenbeheer, leverancier management, boekhouding, bedrijfsinvesteringen, cash projections, KPI dashboards en forecasting.

Financiele software ontwikkeling

De financiële sector is er een met uitdagingen onder andere door uitgebreide regelgeving. Veiligheid, encryptie en automatisering zijn maar een paar van de focuspunten in het ontwikkelen van een financiële app of platform. In een tijd van onbegrensde mogelijkheden die Open Banking met zich meebrengt, is ons bureau meer dan in staat de weg te wijzen in ontwikkeling van financiële software.

Jij focust je op jouw business, wij automatiseren de financiën

Onze software ontwikkeling diensten zijn erop gericht op alle financiële applicaties onder te brengen in een geconsolideerde tool. We sluiten accounting software, e-commerce, payment gateways, banken en ERP op elkaar aan. We automatiseren debiteurenbeheer en leveranciersmanagement, boekhouding, bedrijfsinvesteringen, cashflow forecast, KPI-inzichten en projecties. Dit alles in combinatie met open banking zijn de mogelijkheden talloos.

Verkoopplatformen: tijd om jouw webshop te automatiseren

Het grote voordeel van ontwikkeling van de e-commerce sector is die van schaalbaarheid. Kleine en middelgrote webshops kunnen eigenlijk niet zonder zich aan te sluiten als partner bij verkoopplatformen. Bol. en Amazon zijn daarbij de meest in het oog springend, maar Gamma en Blokker bieden ook aan om jouw producten via hun website te verkopen. Natuurlijk je betaalt een commissie, maar daar staan een aantal voordelen tegenover: marketing, traffic.

Ordermanagement voor al je verkoopplatformen

Met een ordermanagment systeem zorg je dat jouw bestellingen digitaal en automatisch worden afgehandeld. Het gaat hier om het verwerken van je orders maar ook het gemakkelijk kunnen managen van je inkoop, verkoop en je voorraadbeheer. Door het digitaliseren en automatiseren van je ordermanagement is er minder handmatig werk, minder over typen in verschillende systemen en minder fouten. Je hebt behoeft aan een koppeling met je webshop en ander verkoopkanalen. Naadloze koppelingen die gegevens automatisch uitwisseling.

TOOLBOX

Onze techstack voor onze software oplossingen

Frontend Web strak en dynamische user interfaces met Angular, Bootstrap en KendoUI frontend ontwikkeling technologieën Backend Web Node.js, NestJS, SwaggerAPI, ExpressJS en Laravel om krachtige en schaalbare backend oplossingen te ontwikkelen Databases MongoDB, Redis, MySQL, MariDB, and NoSQL voor het opslaan en managen van een uniciteit aan applicatie behoeften

Logistiek voor e-commerce

Jouw logistieke partner is belangrijk om je leverbelofte na te komen, voor je reputatie en voor het net afhandelen van het bezorgproces. Maar ook de kosten die gepaard gaan met het verzenden van je bestellingen zijn belangrijk. De vervoerders beconcurreren elkaar heftig en daarom maken wij de mogelijkheid gemakkelijker om over te stappen naar een andere provider in zijn geheel of per post type.

Voorraadbeheer voor webshop platformen

Met voorraadbeheer heb jij inzicht in je voorraad. Het moet makkelijk zijn je voorraad te verdelen over meerder fysieke locaties, om voorraad tussen verschillende verkoopaccounts te managen en op het juiste moment opnieuw producten te bestellen zodat je niet uit voorraad loopt.

Repricers voor e-commerce platformen

Automatisch prijsmanagement. Een makkelijke tool om je verkoop prijzen up te daten. Hierbij wil je natuurlijk met alle variablen rekening houden zoals inkoop en verzendkosten, commissies en BTW en opslag. Omdat je concurreerd met andere partijen heb je wellicht ook behoeft om altijd de laagste prijs aan te bieden. Een repricer stelt je in staat om dit allemaal autamatisch te managen.

Geautomatiseerde communicatie naar klanten

Als je in verbinding staat met klanten moet er worden gecommuniceerd. Over de bestelling, verzending, facturen, retouren en defecten. En ook voor klantenbeoordelingen of reviews. Kortom handig om geautomatiseerd te doen. Zeker als je gebruik maakt van verschillende verkoop accounts.

software voor fintech ...

software voor e-commerce bedrijven ...

Bekijk onze software diensten ...