DIENSTEN

Bekijk welke software ontwikkeling diensten we aanbieden.

Onze klanten waarderen ons door onze transparante wijze van werken, onze sterke technologische en technische vaardigheden en ons vermogen om technologie snel te vertalen in effectieve bedrijfsoplossingen.

TECHNOLOGIE

Organisaties die verder willen groeien en versnellen, doen dat met data en business insights.

Automatiseren wij hebben een unieke aanpak met een focus van het combineren van op maat software met open source en third party applicaties.  

Cloud we gebruiken cloud services voor het automatiseren van de technologishe infrastructuur met als doel waarde toe voegen. 

Data we creeren business inizchten door het verzamelen, centraliseren en toepassen van data uit nieuwe en bestaande online business plaftormen.

ONZE SOFTWARE DIENSTEN

Backend development, frontend development, mobiele applicaties, API ontwikkeling, serverless, data analyse, business intelligence, machine learning en AI. 

DE SCOPE VAN ONZE SOFTWARE DIENSTEN

UI/UX services, software services, software architectuur, cloud services, cyber security, project management, IT consultancy. 

Technologie ontwikkeling met automatiseren, Cloud, Data.

Software Ontwikkeling

We combineren software op maat met open source en 3rd party implementaties. Oplossingen in de Cloud zodat jij je kan focussen op de groei van je bedrijf. Van data tot business intelligentie.

Softwareontwikkeling gecombineerd met Cloud oplossingen en smart data dus om groei te realiseren. Snellere softwareontwikkeling, minder kosten door automatisering en Cloud, productiever en competitiever met technologie oplossingen, geïmplementeerd door C91.

Cloud diensten

We verzekeren dat je software services continu worden gemonitord en bereikbaar zijn. We zijn ervan overtuigd dat Cloud services in combinatie met het koppelen van open source software en 3rd party applicaties – door API services – het grootste effect voorsorteert op business inzichten en daarmee bedrijfsgroei en verdere automatisering.

In de cloud ben je: (1) schaalbaar en flexibel in capaciteit en kosten en (2) sneller en  ´lean and mean´in ontwikkeling door het gebruik van standaard diensten en serverless technologieën.

Software Architectuur

Software architectuur is essentieel om de juiste keuzes te make in een continue veranderend online landschap. We adviseren en ondersteunen jouw bedrijf om de juiste technologische beslissingen te maken.

We adviseren je hoe jouw technologie roadmap eruit moet zien op basis van jouw unieke omgeving, infrastructuur en behoeften en schetsen jouw tech delivery proces. We helpen je ook om je legacy software te moderniseren als dat nodig is.

Informatiebeveliging

Jouw online beveiliging moet op orde zijn. Met onze cyber securitydiensten zorgen wij ervoor dat jouw services en jouw data – in de Cloud – worden beschermd tegen mogelijke hacks.

Cyber aanvallen vormen een groot risico voor jouw bedrijfsoperaties.  De rol van onze cyber securitydiensten is om deze hacks te voorkomen, te zorgen dat jouw systemen veilig online kunnen draaien en dat jouw bedrijfsdata veilig is.

PROJECT MANAGEMENT EN EXECUTIE

Agile

Wij adopteren agile processen in onze software ontwikkeling diensten, om voorspelbare output, behalen van een snelle ROI, leveren van constante kwaliteit, kostenverlaging, een betere product fit te creeren en uiteindelijk innovatie te faciliteren.

• Betere prestaties, hoger aanpassingsvermogen en afstemming.
• Hogere voorspelbaarheid door adaptieve planning en het managen van software otnwikkeling delays.
• Scope of Change, waarbij veranderingen, samenwerking en interactief werk in sprintsessies worden bevorderd.

DevOps

Onze DevOps principes zorgen voor een continue verbetering om business ideeen om te zetten in ontwikkeling van technologie. DevOps leidt tot snellere oplevering en verbeterde business agiliteit, sneller in te spelen op concurrentie, betrouwbaarheid, stabiliteit en hersteltijd:

  • Sneller werken in de cyclus van product ontwerp, naar software ontwikkeling en de business, naar uiteindelijk de klant
  • Stimuleren van feedback van de business naar ontwikkeling, Snel in staat zijn om problemen te detecteren, snellere hersteltijd.
  • Om een omgeving te creeren van vertrouwen en continue verbetering. initiatief nemen wordt gestimuleeert en een lerende organisatie cultuur omarmd.

Sectoren waar wij voor werken ..

software voor e-commerce bedrijven ..

Bekijk onze software oplossingen ..