SECTOREN

Ontdek voor welke sectoren wij technologie ontwikkelen.

Wij hebben een bewezen staat van dienst. We werken graag met bedrijven die innovatie willen bereiken door technologie. Bedrijven die met technologie willen versnellen, competitief blijven, productiever, effectiever en efficienter willen werken en die weten hoe belangrijk data en business insights hiervoor zijn.

E-commerce

E-COMMERCE SOFTWARE ONTWIKKELING

Groei in sales en winst met slimme functionaliteit.
Vergroot je winst op marktplaatsen. Succesvol zijn op marktplaatsen is makkelijker met intelligente automatisereing voor prijs en order management.
E-Commerce integratie platform voor webshops.
Slimme features om je webshop te automatiseren en de competitie te slim af te zijn.
Ecosysteem
Integraties met partners zijn de basis van het platform. Bol, Amazon, WordPress, DPD, PostNL
Intelligente automatisering voor jouw webshop
Merk eigenaar, grootwinkel, online retailer, webshop houder?Brand owner, wholesaler or online retailer? Hier ben je op de juiste plek voor slimme automatisering.

Wij verbinden merken en retailers wereldwijd met marketplaces en online kanalen. Haal het maximale uit regionale of lokale groei en behaal succes in ecommerce door makkelijke integratie op marketplaces.

YOU FOCUS ON YOUR BUSINESS, WE AUTOMATE THE FINANCES.

Blackcurrant Finance is the platform that connects all financial apps into one consolidated tool. We connect accounting software, e-commerce, payment gateways, POS, banks and ERP, automating debtor and supplier management, bookkeeping, business funding, cash projections, KPI dashboards and forecasting. Together with Blackcurrant’s bank licence with open banking facilities this is one of the most powerful tools out there.

FINTECH

FINANCIELE SOFTWARE ONTWIKKELING

De financiële sector is er een met uitdagingen onder andere door uitgebreide regelgeving. Veiligheid, encryptie en automatie zijn maar een paar van de focuspunten in het ontwikkelen van een financiële app of platform. In een tijd van onbegrensde mogelijkheden die Open Banking met zich meebrengt, is ons bureau meer dan in staat de weg te wijzen in ontwikkeling van financiële software.

HEALTHCARE & FITNESS

HEALTCARE AND FITNESS APPLICATIES

MEDIA & ENTERTAINMENT

MEDIA & ENTERTAINMENT PLATFORMEN

AUTOMOBILE, TRANSPORT AND LOGISTICS

LOGISTICS APPLICATIES

KNOWLEDGE SHARING

KNOWLEGDE SHARING SOFTWARE