WEBSITE MAATWERK

Wij ontwikkelen websites op maat inclusief CMS

Wil je een nieuwe website op maat laten maken? Of is je website aan vernieuwing toe? C91 in Utrecht maakt als sinds 2010 maatwerk websites inclusief gebruiksvriendelijk CMS. Het kan zijn dat een bestaand CMS zoals WordPress zich niet goed leent voor jouw wensen en projectspecificaties. Dán komen wij in actie. Wij zijn de experts in website ontwikkeling op maat. Ook hebben wij een bewezen track record van het koppelen van op maat software in je bestaande software infrastructuur.

Ons ervaren team van specialisten adviseert, is betrokken en gaat voor het beste resultaat. Een website op maat nodig?

Dryad-Global
WEBSITE MAATWERK

Een website op maat laten maken

Onze uitgangspunt is altijd: kunnen de wensen worden gebouwd in een bestaand CMS zoals WordPress? Zo ja, dan is dit vaak de wenselijke optie. Maar soms zijn de wensen ingewikkeld en moeten er veel aanpassingen worden gemaakt in het bestaande CMS, dat het meest verstandige is om een website op maat te overwegen en te ontwikkelen.

maatwerk-functionaliteiten
WEBSITE MAATWERK

Specifieke maatwerk functionaliteiten

Het toevoegen van specifieke maatwerk functionaliteiten is onze expertise. Hierbij kan je denken aan prijscalculatoren, configuratoren, formulieren flows, abonnements modules, aan- en afmeldmodules, portals, dynamische bestel- en offerteformulieren, maar ook API koppelingen, registratie en planning functies, filters, product vergelijkingen en flexibele labels-filters. De mogelijkheden zijn eindeloos.

WEBSITE MAATWERK

WordPress Maatwerk

Soms is het wel mogelijk om een website in WordPress te ontwikkelen, maar moet er een aanpassing worden gedaan in een module of een nieuwe module (WordPress plugin) worden ontwikkeld.

C91 heeft veel ervaring in het aanpassen van WordPress modules en het ontwikkelen van nieuwe WordPress plugins. Samen met jouw maken we de afweging.

keen delivery
recente-ontwikkelingen-c91
WEBSITE MAATWERK

Professionale website op maat

Of je nou kwalitatieve leads, meer conversie of een hogere score in de Google ranking wil, wij helpen jouw organisatie om jouw doelen te bereiken. Van advies en webdesign tot de technische realisatie van je website tot onderhoud én beheer.

Een gebruiksvriendelijke, veilige en snelle website op maat die goed scoort in de zoekmachines? C91 ontwikkelt maatwerk websites die ook nog eens eenvoudig te beheren zijn.Website op maat nodig? Wij helpen graag met het oplossen van jouw digitale vraagstukken.

SAMEN RICHTING DE TOEKOMST

Een digitaal product ontwikkelen is essentieel voor je onderneming: omzet genereren, kosten besparen of klanten binden. Groeien – niet alleen met de tijd mee – voor de troepen uit. Jouw vakkennis vullen we aan met meer dan 10 jaar expertise op het gebied van UX, software ontwikkeling en innovatieve technologie. Een mooie mix dus voor een innovatief digitaal product. Samen gaan we voor de groei van jouw onderneming!

Wil je een scan laten uitvoeren?

Wil je weten hoe het ervoor staat met jouw software? Wil je een future performance scan laten uitvoeren? Wil je het beheer en onderhoud bij ons onderbrengen?

Ik ben benieuwd wat C91 voor mij kan betekenen Boek een vrijblijvende brainstormsessie met Daan