Service & Support

Wij staan voor je klaar met onze maandelijkse service en support

Als we je project hebben opgeleverd, schatten we gezamenlijk in hoeveel support je van ons nodig denkt te hebben. Op basis daarvan schatten we de uren in die we denken nodig te hebben, en bepalen we de maandelijkse fee. De hosting fees (kunnen) bestaan uit drie onderdelen: (1) server kosten, (2) server onderhoud en (3) ondersteuning support (problemen waar je tegen aan loopt of bij doorontwikkeling van de software).

We staan voor je klaar om je te ondersteunen als je vragen en/of problemen hebt. Je hebt een vast aanspreekpunt en je bent bekend met het team van C91-ers dat voor je werkt. Wel zo handig, want deze experts kennen je software door en door.

De uren die we voor je maken zijn ten alle tijden inzichtelijk en elke paar maanden evalueren we samen of de ingeschatte uren nog steeds voldoende zijn om je optimaal te kunnen ondersteunen of juist om af te schalen als we minder uren aan je software besteden. Transparant en vooral duidelijk.

Ik ben benieuwd wat C91 voor mij kan betekenen

Verzoeken

Supportverzoeken kunnen je doen via het support platform per e-mail of per telefoon tijdens kantooruren en worden binnen een werkdag in behandeling genomen

Mate van prioriteit

Een supportaanvraag wordt ingedeeld in drie prioriteiten: prioriteit (1) is toevoegen aan planning, priooriteit (2) is zo snel mogelijk en prioriteit (3) is per direct

Totale controle

Als opdrachtgever bepaal je uiteraard zelf welke prioriteit van toepassing is. Op basis daarvan plannen wij het verzoek in.

Duidelijke planning

Verzoeken worden direct ingepland, en indien de opdrachtgever dat wenst wordt de inschatting eerst voorgelegd aan de opdrachtgever

Gerealiseerde uren

Per supportverzoek wordt minimaal 15 minuten geregistreerd. De daadwerkelijk gerealiseerde uren worden verrekend in de maandelijkste retainer fee

Wel zo duidelijk

Supportverzoeken met prioriteit 2 en 3 worden doorbelast tegen 125% en 150% van het support tarief.

Samen richting de toekomst

Een digitaal product ontwikkelen is essentieel voor je onderneming: omzet genereren, kosten besparen of klanten binden. Groeien – niet alleen met de tijd mee – voor de troepen uit. Jouw vakkennis vullen we aan met meer dan 10 jaar expertise op het gebied van UX, software ontwikkeling en innovatieve technologie. Een mooie mix dus voor een innovatief digitaal product. Samen gaan we voor de groei van jouw onderneming!

Wil je een scan laten uitvoeren?

Wil je weten hoe het ervoor staat met jouw software? Wil je een future performance scan laten uitvoeren? Wil je het beheer en onderhoud bij ons onderbrengen?

Ik ben benieuwd wat C91 voor mij kan betekenen