Service & Support

Wij staan voor je klaar met onze maandelijkse service en support

Een software development bureau nodig voor onderhoud en beheer? Wij staan voor je klaar met onze maandelijkse service en support.

Als we je project hebben opgeleverd, schatten we gezamenlijk in hoeveel support je van ons nodig denkt te hebben. Op basis daarvan schatten we de uren in die we denken nodig te hebben, en bepalen we de maandelijkse fee. De hosting fees (kunnen) bestaan uit drie onderdelen: (1) server kosten, (2) server onderhoud en (3) ondersteuning support (problemen waar je tegen aan loopt en bij doorontwikkeling van de software).

We staan voor je klaar om je te ondersteunen als je vragen en/of problemen hebt. Je hebt een vast aanspreekpunt en je bent bekend met het team van C91-ers dat voor je werkt. De uren die we voor je maken zijn ten alle tijden inzichtelijk en elke paar maanden evalueren we samen of de ingeschatte uren nog steeds voldoende zijn om je optimaal te kunnen ondersteunen of juist om af te schalen. Transparant en vooral duidelijk.

Meer weten? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je zo spoedig mogelijk terug.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Verzoeken

Supportverzoeken kunnen je doen via het support platform per e-mail en per telefoon en worden binnen een werkdag in behandeling genomen.

Mate van prioriteit

Een supportaanvraag wordt ingedeeld in drie prioriteiten met color flags: prioriteit groen is toevoegen aan planning, prioriteit oranje is zo snel mogelijk en prioriteit rood is per direct.

Totale controle

Als opdrachtgever bepaal je zelf welke prioriteit van toepassing is. Op basis daarvan plannen wij het verzoek in.

Duidelijke planning

Verzoeken worden direct ingepland, en indien de opdrachtgever dat wenst wordt de inschatting eerst voorgelegd aan de opdrachtgever om een definitieve ‘go’ te geven.

Gerealiseerde uren

Per supportverzoek wordt minimaal 15 minuten geregistreerd. De daadwerkelijk gerealiseerde uren worden verrekend in de maandelijkste retainer fee. Extra uren worden per kwartaal extra gefactureerd.

Wel zo duidelijk

Supportverzoeken met prioriteit 2 en 3 worden gefactureerd tegen 125% en 150% van het support tarief.

Wij staan voor je klaar met onze maandelijkse service en support. Wil je weten hoe het ervoor staat met jouw software? Wil je het beheer en onderhoud bij ons onderbrengen?

Bespreek met ons de mogelijkheden om jou optimaal te ondersteunen

Benieuwd naar onze beheer & onderhoud? Neem dan contact met ons op