Met onze vaste methodiek ben jij ‘in control’ en kunnen wij excelleren

We willen blijven leren en groeien, want wij willen voorop kunnen blijven lopen en hoogwaardige software oplossingen leveren die impact hebben. Wij vinden het belangrijk dat jij tijdens het project – van begin tot einde – het gevoel hebt echt in controle te zijn.

Wij nemen de leiding vanaf het kennismakingsgeprek, maar zorgen ervoor dat alle documentatie inzichtelijk is. Wij werken met korte development sprints, met kort opaaneenvolgende projectmijlpalen, zodat progressie en betrokkenheid worden versterkt.

Het stelt ons team in staat om gelijktijdig met verschillende blokken in de software aan de gang: databases, modules en UX. Aan het eind van deze korte sprints worden die blokken met elkaar geintegreerd, waardoor de progressie van het project tot in detailniveau continue inzichtelijk is. Niet alleen voor ons, maar ook voor jou. Benieuwd naar onze werkwijze?

Maak kennis met C91

Onze eigen vaste methodiek

Als software ontwikkelaar van maatwerk is flexibileit een vereiste. Maar flexibiliteit kan alleen gedeien in een gestructureerde aanpak. Met ónze aanpak – die is gericht op korte development sprints – boeken we snel progressie, is er continue transparantie en is er een hoge mate van flexibiliteit verankerd in het project.

Selecteren van de technology stack

Voordat er ook maar één regel code wordt geschreven, analyseren we zorgvuldig de scope van het project. Dan komt voor ons het leukste: welke (mix) van technologieën is nodig, om het beste resultaat te behalen. We adviseren je over deze technology stack, en we maken samen definitief een keuze. Zo zorgen we dat we een solide software ontwikkelen, met als speerpunten: flexibiliteit en schaalbaarheid.

Sprints: van visie naar realiteit

De ontwikkelingsfase delen wij op in sprints. We beginnen met een planning, inclusief o.a. wireframing en user flows, waarin de specificaties definitief worden gemaakt. De ontwikkeling en de testfase worden uitgevoerd in sprints, waarin jouw visie wordt omgezet in een functionele realiteit. Deze methodische aanpak garandeert een goede project flow, geeft jouw inzicht in het proces en de tools om tijdig te sturen indien nodig.

Jij hebt overzicht en controle

Met onze methodiek van kort opaaneenvolgende sprints heb jij continu een goed overzicht wat er speelt binnen jouw project. Het einde van een sprint wordt afgerond met een project meeting, waarbij continue monitoring van het project centraal staat. Onze focus is daarbij steeds op database architectuur, user interfaces en de in ontwikkeling zijnde modules.

Verfijning en verbetering

Onze methodiek draagt bij aan transparantie en het actief betrokken houden van jou als opdrachtgever. Als de specificaties zijn bepaald, plannen we het project in sprints die weer gekoppeld worden aan tussentijdse mijlpalen. Niet alleen houden we jou hiermee als opdrachtgever nauw betrokken, maar we zijn ook in staat continue te verfijnen en verbeteren indien nodig.

Schaalbaarheid door bouwblokken

Een software oplossing moet altijd flexibel en schaalbaar zijn. Door gebruik te maken van bouwblokken, delen we complexe taken op in beheersbare componenten. Hierdoor kunnen we makkelijk – elk indivuduele bouwblok – optimaliseren en tweaken. Omdat de software is opgebouwd uit meerde bouwblokken zijn functies makkelijker toe te voegen én te onderhouden.