Softwarebedrijf C91

Software ontwikkeling bureau uit Utrecht

C91 is een software ontwikkeling bureau uit Utrecht. Wij ontwikkelen software maatwerk met een groep van 25 professionals met aanvullende expertises.  Wij maken software op maat, websites maatwerk, mobiele apps, software platformen en we verbinden systemen (API ontwikkeling). Wij komen in actie als bestaande softwaresystemen niet toereikend zijn voor jouw key value indicators. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Software-Ontwikkeling-Utrecht
SOFTWARE ONTWIKKELING BUREAU

Software op maat

Software maatwerk is het ontwikkelen van software specifiek gericht op jouw bedrijf processen. Op maat gemaakte software doet precies wat jij wilt. Soms schieten bestaande softwarepakketen tekort en is software op maat het beste alternatief. Soms kunnen we software modules toevoegen, of API’s koppelen en bouwen we als het ware softwarepakketten om die wel aansluiten op jouw KPI’s.

Meer weten?

SOFTWARE ONTWIKKELING BUREAU

Websites maatwerk

Het toevoegen van specifieke maatwerk functionaliteiten is onze expertise. Hierbij kan je denken aan prijscalculatoren, configuratoren, formulieren flows, abonnements modules, aan- en afmeldmodules, portals, dynamische bestel- en offerteformulieren, maar ook API koppelingen, registratie en planning functies, filters, product vergelijkingen en flexibele labels-filters. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer weten?

website-op-maat-ontwikkelen
SOFTWARE ONTWIKKELING BUREAU

Mobiele app ontwikkelen

Een mobiele app kan echt het verschil zijn voor je bedrijf. Wellicht heb je een mobiele app nodig voor je werknemers, misschien juist voor je online eindgebruikers als SaaS oplossing.  Een mobiele webapplicatie past wellicht nog veel beter bij je. We denken graag met je mee met welke mobiele app toepassing jij je bedrijf het beste kan ontsluiten.

Meer weten?

Mobiele-app-ontwikkeling
Software-op-Maat-Platform-Onwikkeling
SOFTWARE ONTWIKKELING BUREAU

Software platformen ontwikkelen

Software development is veelzijdig. Het kan gaan om een grote websites, software systemen, of e-commerce portals: software plaformen dus. Dit soort software systemen staan nooit op zichzelf en staan in contact met andere systemen. Daarom komt bij software development altijd het koppelen van data en andere software terug en staat de software centraal in haar eigen software ecosysteem.

Meer weten?

SOFTWARE ONTWIKKELING BUREAU

API koppelingen ontwikkelen

Als je software gebruikt in je bedrijfsvoering wil je dat zo effectief en efficient mogelijk inzetten. Automatiseren, daar gaat het om, zodat bedrijfsprocessen grotendeels zonder mensen kan verlopen. Vaak koppel je software aan elkaar via bestaande plugins, met een druk op de knop. Maar soms zijn die automatische plugins niet aanwezig. Wil je software koppelen en heb je hulp nodig. We helpen je graag.

Meer weten?

API-Koppeling-Ontwikkeling
SAMEN RICHTING DE TOEKOMST

Een digitaal product ontwikkelen is essentieel voor je onderneming: omzet genereren, kosten besparen of klanten binden. Groeien – niet alleen met de tijd mee – voor de troepen uit. Jouw vakkennis vullen we aan met meer dan 10 jaar expertise op het gebied van UX, software ontwikkeling en innovatieve technologie. Een mooie mix dus voor een innovatief digitaal product. Samen gaan we voor de groei van jouw onderneming!

Wil je een scan laten uitvoeren?

Wil je weten hoe het ervoor staat met jouw software? Wil je een future performance scan laten uitvoeren? Wil je het beheer en onderhoud bij ons onderbrengen?

Ik ben benieuwd wat C91 voor mij kan betekenen