WEBSITE MAATWERK

Een website op maat laten maken inclusief CMS

Wil je een nieuwe website op maat laten maken? Of is je website aan vernieuwing toe? C91 in Utrecht maakt als sinds 2010 maatwerk websites inclusief gebruiksvriendelijk CMS. Het kan zijn dat een bestaand CMS zoals WordPress zich niet goed leent voor jouw wensen en projectspecificaties. Of je bent op zoek naar heel specifieke web applicaties. Dán komen wij in actie. Wij zijn de experts in website ontwikkeling op maat. Ook hebben wij een bewezen track record van het koppelen van op maat gemaakte software in bestaande software infrastructuur.

Ons ervaren team van specialisten adviseert, is betrokken en gaat voor het beste resultaat. Een website op maat nodig?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
WEBSITE OP MAAT

Een website op maat laten maken

Wij bieden je de mogelijkheid om een website volledig op maat te laten maken. Een website die aansluit bij jouw wensen, jouw doelstellingen en jouw huisstijl. Onze uitgangspunt is altijd: kunnen de wensen worden gebouwd in een bestaand CMS zoals WordPress? Zo ja, dan is dit vaak de wenselijke optie. Maar soms zijn de wensen ingewikkeld en moeten er veel aanpassingen worden gemaakt in het bestaande CMS en modules. Dan is het vaak verstandig om een website op maat te overwegen en te ontwikkelen. Het kan natuurlijk ook gaan om enkele webapplicatie modules. Samen zoeken we naar de beste oplossing. C91 biedt een passende oplossing met op maat gemaakte websites en webapplicaties.

WEBSITE OP MAAT

Specifieke maatwerk applicaties

Het toevoegen van specifieke maatwerk functionaliteiten is onze expertise. Hierbij kan je denken aan prijscalculatoren, configuratoren, formulieren flows, abonnements modules, aan- en afmeldmodules, portals, dynamische bestel- en offerteformulieren, maar ook API koppelingen, registratie en planning functies, filters, product vergelijkingen en flexibele labels-filters. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je een website op maat laten ontwikkelen? Dan ben je bij C91 aan het goede adres. 

WEBSITE OP MAAT

WordPress Maatwerk

Soms is het wel mogelijk om een website in WordPress te ontwikkelen, maar moet er een aanpassing worden gedaan in een module of een nieuwe module (WordPress plugin) worden ontwikkeld.

C91 heeft veel ervaring in het aanpassen van WordPress modules en het ontwikkelen van nieuwe WordPress plugins. Samen met jouw maken we de afweging.

WEBSITE OP MAAT

Professionale website op maat

Of je nou kwalitatieve leads, meer conversie of een hogere score in de Google ranking wil, wij helpen jouw organisatie om jouw doelen te bereiken. Van advies en webdesign tot de technische realisatie van je website tot onderhoud én beheer.

Een gebruiksvriendelijke, veilige en snelle website op maat die goed scoort in de zoekmachines? C91 ontwikkelt maatwerk websites die ook nog eens eenvoudig te beheren zijn. Wil je een website op maat laten maken of wil je bepaalde webapplicaties toevoegen in een bestaand CMS? Wij helpen graag met het realiseren van jouw website op maat.