OPLOSSINGEN

We ontwikkelen innovatieve technologie door het combineren van software op maat met open source en third party applicaties.

Versnellen software ontwikkeling

Een Agile development methode. De focus ligt hierbij op essentiële modules en features. Voordelig is een snellere ontwikkelingstijd en groter vermogen veranderingen te managen.  Essentiele taken eerst versus lage prioriteit taken zoals o.a  low-level coding features.

Converteren van data

Het verzamelen en omzetten van data in bruikbare analyse materiaal. Data analyse die bijdraagt aan nieuwe inzichten, een verandering van strategie, en mogelijk nieuwe oplossingen die ten goede komt aan de operationele efficiency.

Inspelen op verandering

Snel, betrouwbaar, innovatieve online producten ontwikkelen in samenwerking met de  business: gedeelde verantwoordelijkheid, snelle feedback, omgaan met verandering als basis voor een excellerende DevOps omgeving.

Blijf de concurrentie voor

Maatwerk biedt bedrijfsspecifieke softwareoplossingen waarmee je competitief kunt zijn. Onze ontwikkeling benadering is hierop ingericht. Operationele efficiency voor maximale effectiviteit.

TOOLBOX

Onze techstack voor onze software oplossingen

Frontend Web strak en dynamische user interfaces met Angular, Bootstrap en KendoUI frontend ontwikkeling technologieën Backend Web Node.js, NestJS, SwaggerAPI, ExpressJS en Laravel om krachtige en schaalbare backend oplossingen te ontwikkelen Databases MongoDB, Redis, MySQL, MariDB, and NoSQL voor het opslaan en managen van een uniciteit aan applicatie behoeften

Effectiviteit en efficiency

Blijf competitief met effectieve en efficiënte software automatisering. Blijven innoveren: software ontwikkeling, in de cloud, slimme data management.

Prioriteren op snelle livegang

Verhoogde productiviteit en aanpassingesvermogen, door focus op high level en essentiele features. Snel en betrouwbare deployment, met het accent of innovatie, oplossingsgericht.

software voor fintech ...

software voor e-commerce bedrijven ...

Bekijk onze software diensten ...