Mobiele app ontwikkeling

Mobiele app laten ontwikkelen

Een mobiele app kan echt het verschil zijn voor je bedrijf. Wellicht heb je een mobiele app nodig voor je werknemers, misschien juist voor je online eindgebruikers als SaaS oplossing. Een mobiele webapplicatie past wellicht nog veel beter bij je. We denken graag met je mee met welke mobiele app toepassing jij je bedrijf het beste kan ontsluiten. Mobiele app ontwikkeling als totaaloplossing? Neem contact met ons op over mobiele app ontwikkeling.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
App-Ontwikkeling-C91
Mobiele app ontwikkeling

De toegevoegde waarde van een mobiele app ontwikkelen

Wie is de eindgebruiker van de mobiele app? Staat de mobiele app op zichzelf of is het onderdeel van een totaalpakket van software? Wat zijn de kosten in het vermarkten van de app? Dit zijn belangrijke vragen bij het ontwikkelen van een app, voordat de architectuur uit kan worden gedacht. Wat voor een app moet worden gebouwd: een native app, een hybride app, of een mobiele webapplicatie? Allemaal belangrijke vragen om eerst antwoord op te krijgen.

Een mobiele app als een SaaS oplossing voor een fitness app waar eindgebruikers een abonnnement voor afsluiten, of een app voor werknemers die ‘on the go’ gebruikt kan worden, om de informatieflow te versnellen? Dat zijn goede voorbeelden van toepassingen waar een mobiele app een totaaloplossing biedt.

Mobiele app ontwikkeling

Het ontwikkelen van een native of hybride mobiele app

Vaak is het verstandiger om geen native app te ontwikkelen, maar een hybride app. Het voordeel van een hybride mobiele app is dat deze en op Ios en op Android kan draaien, zonder al te veel extra aanpassingen. Dit maakt het onderhoud van de app ook vele malen voordeliger. Wij bouwen onze apps in Ionic een mobiele infrastructuur waar we robuuste toekomstbestendige apps op laten draaien.

Mobile-app-C91
app-iphone-android-c91
Mobiele app ontwikkeling

Het ontwikkelen van een mobiele webapplicatie

Een mobiele app hoeft niet altijd de oplossing te zijn voor je mobiele integratie. Het kan ook zo zijn dat we een mobiele webapplicatie voorstellen. Zeker omdat de technische tekortkomingen ten opzichte van de app steeds meer verwaarloosbaar zijn, is een mobiele webapplicatie vaak een goede oplossing voor de probleemstelling. Natuurlijk adviseren we je van aanvang tot implementatie. Bij ons ben je aan het goede adres.

Mobiele app ontwikkeling

Ontwikkelen van een mobiele app als totaaloplossing

Bijna nooit staat een mobiele app op zichzelf. Deze maakt vaak deel uit van een grotere software ecosysteem. Het is dus van groot belang om de mobiele app te koppelen aan een Saas oplossing of via API’s te koppelen aan betaalsystemen of ERP systemen. Dit is de reden waarom het zo belangrijk is dat een mobiele app precies past in het software ecosysteem, als totaaloplossing voor jouw eindgebruikers.