Software Development

Impact creëren met software development

Pure Software Development uit Utrecht

Software op maat

100%

Online Platformen

100%

API ontwikkeling

100%

Mobiele App ontwikkeling

100%

Website Maatwerk

100%
Heb je een project dat je wilt ontwikkelen? Boek een vrijblijvende brainstormsessie in!
Software Development

Digitale transformatie met software development

Je wilt niet stilstaan. Je wilt vooruit. Groeien dus. Wellicht gebruik je al software pakketten. Maar vaak gebruik je maar een deel daarvan. Het software pakket slaat maar gedeeltelijk aan op je bedrijfsvoering. En daarbij zijn bestaande pakketten ook nog eens kostbaar. Dan is op maat software development misschien wel de juiste keuze voor jouw organisatie. Het grote voordeel is dat maatwerk software volledig aansluit bij jouw processen. Je kan bij software development denken aan software op maat, websites maatwerk, mobiele applicaties, online platformen en portals. Maar ook aan het verbinden van data uit verschillende software systemen (API ontwikkeling). Wij kunnen je helpen met de digitale transformatie van jou bedrijf met software development.

Software Development

Software development is maatwerk

Wij leveren software development maatwerk. Denk bijvoorbeeld aan een webapplicatie of het verbinden van websystemen. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met software development maatwerk. Op dit moment zijn we bezig met de software development van een bol.com platform om de verkoopprocessen van bol verkopers te automatiseren. Daarvoor hebben we een complete FinTech applicatie afgeleverd. Met een complete online banking license module. Deze kan zowel betalingen ontvangen als betalingen doen vanuit je eigen software systeem. Software development kan heel complex zijn. Het is in ieder geval ook heel divers. Bij C91 ben je in ieder geval in goede handen.

Software Development

Software development als totaaloplossing

Uit ervaring weten we dat software development altijd onderdeel is van een groter online ecosysteem. Bijna geen enkele software staat op zichzelf. Dit betekent dat met software development het ontsluiten van data erg belangrijk is. Het is belangrijk om een juiste blauwdruk uit te denken van de te ontwikkelen sofware. Op dit moment – maar ook voor in de toekomst – om een rubuust software development project voor jouw organisatie op te leveren dat toekomtsbestendig is. Bij ons kan je terecht voor mobiele app ontwikkeling, websystemen, online platformen en API ontwikkeling. Met software development transformeren we jouw organisatie digitaal.

Meer weten over software development? Neem contact op